Usluge

Usluge koje pružamo

Na našem repertoaru nalazi se različiti tipovi usluga na polju tehničkog obezbeđenja za Vas i Vašu firmu.

Awesome Image

STO GPS

STO GPS je inteligentan sistem satelitskog praćenja svih tipova vozila i radnih mašina u realnom vremenu radi bolje kontrole i lakšeg upravljanja, što direktno utiče na povećanje efikasnosti i smanjenju troškova.
Svrha STO GPS je da pruži korisnu informaciju kroz sistem fleet managementa koji je prilagođen korisniku i jednostavan za korištenje. 

Read More
Awesome Image

Elektronski čitači za vrata

Elektronski citaci za vrata su moderni sigurnosni sistem ulaska u vasu firmu ili stambenu zajednicu. Ovaj sistem omogucava vam kontrolu i monitoring ulaska i izlaska iz objekta, kontrolu radnog vremena kao i sveobuhvatnu kontrolu nad objektom i osobama koje imaju pristup istom.

Read More
Awesome Image

Alarmni sistemi

Alarmni sistemi su najzastupljenije merilo zastite sirom sveta. U nasem aranzmanu mozete pronaci i sve vrste alarmnih sistema nove generacije, za sve vase potrebe.

Read More
Awesome Image

Video nadzor

Video nadzor danas doživljava pravu ekspanziju i mi kao firma koja se brine o Vašoj bezbednosti možemo da ponudimo širok asortiman kamera za video nadzor. U ponudi možete naći kamere svih vrsta, a pored vrhunske opreme naš tim će projektovati idealno rešenje u skladu sa Vašim potrebama.

Read More