Interfoni

Bezbednost počinje još kod ulaznih vrata ili kapije, gde se omogućava provera posetilaca i ulaska. Ugradnja interfona audio ili video u zgradu, kucu, firmu…, sprecava pristup neželjenih posetilaca i znatno povećavaja stepen bezbednosti. Audio interfonski sistemi se dele prema nameni i broju korisnika interfoni za stambene zgrade, poslovne prostore, magacine, lokale, interfoni za kuce, vikendice. Pored video interfona crno-belih, kolor odnosno u boji, CRT ili LCD ekran na slušalici, moguće je video signal sa kamere na ulazu distribuirati kroz kablovski sistem putem rf modulatora (SBB, IKOM, RADIJUS VEKTOR, KDS provajderi) što omogućava korisnicima da sliku sa ulaza gledaju na svim televizorima u sistemu kablovske mreže (live-uzivo).

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tokom dugogodišnje saradnje sa firmom Stasa.net napravili smo odlične pakete za stambene zgrade, kuce , poslovne magacine , firme itd. Razvili smo najsigurniji i najpouzdaniji sistem ugradnje interfona Commax, koji su odličnog kvaliteta.

 

Trenutno pravimo akciju ugradnje interfona – za više informacije pogledajte ovde.

Zašto ugraditi interfon?

•  Sprečava pristup neželjenih posetilaca!

• Omogućava indetifikaciju lica!

• Kontrola pristupa!

• Daljinsko otvaranje vrata!

• Interna komunikacija unutar sistema!

• Povećanje bezbednosti objekta!

 

U ponudi možete naći audio i video interfone vodećih evropskih i svetskih proizvođača, shodno Vašim potrebama, naš tim stručnjaka će projektovati idealno rešenje. Izvođenje radova za investitore u novogradnji, vršimo odrzavanje i popravku postojećih interfonskih sistema kao i obuku korisnika i davanje instrukcija za pravilno korišćenje interfona, nadogradnju i integraciju uz garanciju. Visok kvalitet i pouzdanost opreme potvrdeni od strane naših klijenata! Sigurni da ste sigurni?Mi obezbedjujemo apsolutnu sigurnost!

Pored interfona pravimo i akciju ulaksa bez ključa u zgradu – za više informacija pogledajte ovde.