O nama

STO d.o.o je kao nosilac obaveza i naslednik servisa koji je više od jedne decenije pridobio poverenje mnogih velikih i malih preduzeća, kao i uvaženih ličnosti u sektoru obezbeđenja i zaštite, sada već sigurno zadovoljnih klijenata, nastavio da uspešno posluje i na beogradskom tržištu. Pored već poznatih instrumenata zaštite uvodimo Vas u sisteme GPS/GPRS praćenja vaših vozila: pozicioniranje u realnom vremenu i istoriji, brzina kretanja, identifikacija vozača, istakanje goriva i dr.

Prerastanjem iz servisa koji je svojom upornošću i stalnim napredovanjem u novim tehnologijama zabeležio veliki broj referenci zadovoljnih korisnika i iz velike oaze sigurnosti želeo da izdvoji nekoliko najnovijih sistema, STO d.o.o. za cilj ima da na njihovom tržištu bude na prvom mestu i napravi veliki i stabilan brend GPS/GPRS sistema za pozicioniranje i praćenje vozila i zaposlenih. Sa dosadašnjim iskustvom i velikim brojem korisnika naših usluga možemo naglasiti da smo implementirali preko 1.000 GPS/GPRS uređaja u sistem za pozicioniranje vozila. Na našem serveru putem web aplikacije ili na Vašem računaru u desktop verziji softvera možete dobiti željene informacije o vozilu. Za razliku od mnogobrojnih uređaja za pozicioniranje naša verzija softvera i uređaja nudi mnogo više od pozicioniranja. Veliki broj izveštaja je prilagodiv za svakog korisnika posebno. To su: tačnost i preciznost pozicioniranja zbog čestog refreša, a ipak malog računa za SIM usluge, malih dimenzija uređaja, dodatnog napajanja aku baterijom, retkih kvarova hardvera i softvera “nadogradivim senzorima” on/off, temperatura, panik taster, privatne vožnje, iButon identifikacija vozača, blokada motora, šok senzor itd. Mogućnost pozicioniranja vozila u 190 zamalja po tarifi u toj zemlji, bez nadoknade rominga.

Kao i do sada veliku pažnju smo posvetili interesima poslodavaca u vidu davanja informacija o radu zaposlenih, njihovoj aktivnosti i efikasnosti rada na radnim zadacima. Informacije koje smo dobijali putem video nadzora, alarmnih sistema i kartičnom kontrolom, proširili smo našu paletu usluga još novijim tehnologijama, kao i fizičkim obezbeđenjem imovine i zaposlenih.

Sistem monitoringa – video monitoringa i gps monitoringa – je novina koja korisniku naših usluga pruža jos veću bezbednost imovine, vozila i zaposlenih. Zaposleni u monitoring centrima imaju 24 časa dnevno nadzor nad zaštićenim objektom ili vozilom i imaju zadatak da efikasno deluju u cilju očuvanja tog objekta ili vozila.Redovna slanja izveštaja iz monitoring centra daju vlasniku čistiju sliku o angažovanju zaposlenih, iskorišćenosti radnih mašina i voznog parka na osnovu kojih odgovorni mogu praviti jasne i precizne planove.

Naše sedište se nalazi u Valjevu, gradu na reci Kolubari, nadomak planina Divčibara, Medvednika i Maljena, prelepog blago brdovitog kraja. Politika našeg posla je takva da su instalaterski timovi gotovo sedam dana u nedelji na drugim destinacija, na teritoriji Srbije i zemljama Evropske Unije. Naše poslovne jedinice u svim većim gradovima su na raspolaganju korisnicima naših usluga u svakom trenutku, i u veoma kratkom roku spremni smo da pošaljemo servisni tim na željenu lokaciju u celoj Srbiji. Dok projektni timovi rade na stalnom usavršavanju proizvoda u projektnom birou. Najveću nagradu i zadovoljstvo doživljavamo kada pogledamo na dijagram koji stalno raste povećanjem broja naših korisnika.