GPS PRAĆENJE VOZILA

STO GPS je napredan sistem satelitskog praćenja svih tipova vozila i njihovog trenutnog statusa što direktno povećava efikasnost monitoringa u Vašoj kompaniji!

U pitanju je najnovija tehnologija koja omogućava da vozila uvek budu vidljiva što čuva Vaše resurse, smanjuje troškove i mogućnost malverzacije.

Kroz sistem fleet menadžmenta pružamo korisne i bitne informacije vezane za prevoz robe ili putnika, i sve to kroz sistem prilagodjen korisniku i jednostavan za korišćenje.

 

gps
praćenje vozila aplikacija

APLIKACIJA ZA PRAĆENJE

Ukoliko želite da zaštitite sebe i svoj posao od nepredviđenih situacija koje mogu zadesiti Vaše radnike tokom voznje – srećni smo da vam predstavimo našu GPS aplikaciju koja ima mnoštvo opcija i izveštaja, u zavisnosti šta od dodatne opreme uzmete pored samog sistema za praćenje. Naša aplikacija za praćenje vozila je dostupna i responzivna na svim uredjajima, IOS, Android, Windows & Linux (putem WEB applikacije) Pošaljite nam ponudu klikom ispod, kako bi Vam pomogli u odabiru uređaja i funkcija i obezbedili najbolje cene za Vašu flotu vozila!

vozila čovek

DODATNE OPCIJE

Pored sistema za praćenje vozila preporučujemo ugradnju i dodatnih sigurnosnih uređaja kako bi dodatno unapredili vaš sistem i sigurnost vaših vozila. 
Neki od najčešće korišćenih dodataka su, Video nadzor u vozilima, Zaštitna sita za gorivo, Indetifikacija vozača, pored njih imamo još mnogo drugih opcija i funkcija koji u zavisnosti od vaših potreba mogu pomoći pri očuvanju vaših vozila i robe koju prevozite. O svemu tome i kompletnoj ponudi možete više da saznate na našoj stranici za GPS sistem, klikom na dugme u sekciji ispod.

             

GPS-STO

Ukoliko želite detaljno da pogledate sve funkcije našeg GPS sistema i njegove pogodnosti kliknite na dugme pored.